Döntő 2017

2017. március 30-án eldőlt minden:

Az Év SCIndikátora: MUHI KRISTÓF

II. helyezett SCIndikátor: TAKÁCS ÁDÁM

III. helyezett SCIndikátor: SOLYMOSI ANITA

Közönségdíjas SCIndikátor: FARKAS ALEXANDRA

Szívből gratulálunk a győzteseknek és minden döntősnek!

Mann Dani workshopja a Grundon

Ez volt a döntő előtti utolsó közös foglalkozás, ami ismét remek hangulatban telt, Danitól nagyon sok megszívlelendő és talán az életre is sok jó tanácsot kaptak. A versenyzők mostanra egymásért legalább annyira izgulnak, mint önmagukért….

(Photo Credits: Potyó Imre)

Zsiros László Róbert 2. workshopja

Vidám hangulatban telt Laci legutóbbi workshopja, az instrukciók alapján egymást inspirálva és segítve vették az akadályokat a Sci-ndikátor jelöltek.

Workshop a Ustream központban

A SCIndikátor csapat egyik fele Lakos Nóra (GYEREKFILM AKADÉMIA) és Komlósi Orsi workshopján (DOCUART MAGYARORSZÁG)

1. worksop a Zipernowsky galériában

Hogyan beszélget egymással egy fizikus, egy biológus és egy programozó-matematikus? Izzik a levegő Zsiros László Róbert workshop-ján! A döntős csapat: 15 SCIndikátor-jelölt.

0. worksop a Grundon

A SCIndikátor csapata a GOOGLE GROUND-on fejtette meg a tudományos kutatás emberi oldalát Mann Daniel workshop-vezető rendhagyó módszereivel. Velünk volt a SCIndikátorok másik két mentora is: Lakos óra, filmrendező, a gyerekfilm akadémia alapítója és Zsiros László Róbert, a SZERTAR.COM alapítója.

Előselejtező 2016

A tudomány szelleme járta át a NaTE irodáját, 20 elkötelezett, szenvedélyes fiatal mesélt a zsűrinek arról, hogy miért szeretnék kutatási területüket közérthetőbbé tenni.