Kraszkó Zita

Improvizációs tréner, színész, műsorvezető, arcát és hangját elsősorban olyan élő televíziós műsorokból ismerhetik, mint a Balatoni Nyár vagy az Oscar – díjátadó gála hazai közvetítései. Tíz évig dolgozott hazai színpadokon, szerepelt reklámokban és filmsorozatokban, gyakori szinkronhang. A Hepp! Színház & Tréning szakmai vezetője. A Hepp! kommunikációs tréningjei az improvizációs drámapedagógia eszköztárára építenek. A tréningek alapvetően a gyakorlati oktatást tekintik feladatuknak. A cél, hogy a résztvevők megismerjék saját magukat, képességeiket, tehetségüket és lehetőségeiket valamint rutint szerezzenek a nyilvánosság előtti szereplésben, hitelesen, lazán és érthetően kommunikáljanak, bízzanak magukban és egymásban és megszabaduljanak félelmeiktől. Merjenek jelen lenni, spontán dönteni, személyiségük lényegét adni, elfogadó és bőkezű kommunikációs partnerré válni. A gyakorlati tréningek arra irányulnak, hogy mindenki rátalálhasson a számára legközelebb álló műfajokra, hangnemre, gondolkodásmódra, stílusra. Referencia partnereik között van számos ismert műsorvezető, előadóművész, énekes vagy a Duma színház stand up-osai, de gyakorta részt vesznek a felső oktatási képzésekben és tartanak tematikus work shop-okat diákok számára is.

Juhász Ádám

Az alumni SCIndikátorok mentora, világjáró, életmüvész, politikai tanácsadó, ENSZ szakember és tréner. A siker azt jelenti számomra, hogy minden nap egy jobb verziója tudunk lenni önmagunknak, így nem véletlen, hogy a coach-tréner hivatás áll szívemhez legközelebb. Ázsiában és Európában, készségfejlesztö tréningekkel, vezető- és döntéshozatali képzésekkel foglalkoztam. A SCIndikátor Programba a tapasztalati tanulás módszertanát és mentorálás művészetét szeretném megmutatni nektek, remélve hogy az elsajátított tudást a programhoz csatlakozó fiatal társaitok támogatásában segít majd titeket. A mentor program három workshopjára szeretettel várlak Titeket.

Orlai Balázs

Designer / design startégia tervező. Független designerként és design-startégia tervezőként dolgozom 20 éve. A MOME-n 11 éve tanítok, és ez alatt az idő alatt megtanultam, hogyan tudok segítsége és konzulense lenni kreatív projektnek. Nagy kíváncsisággal várom, hogy a kreatív ipar területein megszerzett tudásomat hogyan tudom átadni a tudomány számomra ismeretlen vidékein működő lányoknak és fiúknak. Abban bízom, hogy most a fizikát is megszeretem. Reménykedjünk.

Stöckert Gábor

Rovat vezető, index.hu. A Kandó Kálmán Műszaki Főiskolán végzett, majd hét évig programozó volt, mielőtt átnyergelt az újságírásra. Már több mint 11 éve az Indexnél dolgozik, cikkeivel elnyerte többek közt az Akadémiai Újságíró Díjat és a Minőségi Újságírásért díjat. 2011 óta a Tech és a Tudomány rovatokat vezeti. A tudománykommunikációt munkájából adódóan igen fontosnak tartja, és úgy véli, hogy a tudományos eredmények közelítése az átlagemberhez az újságíró és a kutatóintézetek közös feladata. Ennek a közös munkának a sajtós kulisszái mögé enged betekintést a workshopja, amiben kiderül, mire és miért kattintanak (vagy nem kattintanak) egy nagy hírportál olvasói, és hogyan lehet a laikusnak eladni az eladhatatlannak hitt kutatási témákat is.

Zsiros László Róbert

Tudománykommunikációs szakértő, rádiós műsorvezető, a Szertár projekt alapítója. Ismeretterjesztő YouTube csatornái mellett előadásaival, foglalkozásaival gyakran vesz részt science fesztiválokon is Európa-szerte. Tudományos fokozatát molekuláris biológiai területen végzett kutatásaival szerezte. Pro Scientia Aranyéremmel, tudományos újságírói munkájáért pedig Hevesi Endre-díjjal tüntették ki.
Az indulása óta aktív részt vállal a SCIndikátor programban. A tavalyi eseményhez hasonlóan az idén is vezető mentorként segíti majd a résztvevőket, illetve a programot lezáró show összeállításában és műsorvezetésében lesz szerepe.