Joós Andrea

Tudománykommunikációs szakember, biológiatanár, tréner, az Élménybiológia létrehozója. 2017-ben adta ki, első felnőtteknek szóló anatómiai színezőkönyvét a Szívtetkót, mely az AIPM Egészségértés Díj dobogósa lett. Folyamatosan azon dolgozik, hogy a tudományt divatba hozza, ezért bioszos-ékszerkollekciót készített.

Stöckert Gábor

Az  index.hu Tech- és Tudomány rovatvezetője. A Kandó Kálmán Műszaki Főiskolán végzett, majd hét évig programozó volt, mielőtt átnyergelt az újságírásra. Már több mint 11 éve az Indexnél dolgozik, cikkeivel elnyerte többek közt az Akadémiai Újságíró Díjat és a Minőségi Újságírásért díjat. 2011 óta a Tech és a Tudomány rovatokat vezeti. A tudománykommunikációt munkájából adódóan igen fontosnak tartja, és úgy véli, hogy a tudományos eredmények közelítése az átlagemberhez az újságíró és a kutatóintézetek közös feladata.

Végvári Imre

Online kommunikációs szakember, a Toptalq innovatív hírportál alapítója, a TEDxDanubia társ-kurátora, és a Jövőmenők című gyerekkönyv szerzője. Bár eredeti orientációja szerint bölcsész, a tudomány iránti lelkes érdeklődése folyton a felszínre bukkan – és mindent megtesz azért, hogy projektjein keresztül ezeket az információkat minél szélesebb körökhöz juttassa el.