SCINDIKÁTOR ELŐSELEJTEZŐ

A TUDOMÁNY SZELLEME JÁRTA ÁT A NATE IRODÁT, 20 ELKÖTELEZETT, SZENVEDÉLYES FIATAL MESÉLT A ZSŰRINEK ARRÓL, HOGY MIÉRT SZERETNÉK KUTATÁSI TERÜLETÜKET KÖZÉRTHETŐBBÉ TENNI.

0. WORKSHOP A GOOGLE GRUNDON

SCI-NDIKÁTOR CSAPATA A GOOGLE GROUND-ON FEJTETTE MEG A TUDOMÁNYOS KUTATÁS EMBERI OLDALÁT MANN DÁNIEL WORKSHOP-VEZETŐ RENDHAGYÓ MÓDSZEREIVEL. VELÜNK VOLT A SCI-NDIKÁTOROK MÁSIK KÉT MENTORA IS: LAKOS NÓRA, FILMRENDEZŐ, A GYEREKFILM AKADÉMIA ALAPÍTÓJA ÉS ZSIROS LÁSZLÓ RÓBERT, A SZERTAR.COM ALAPÍTÓJA ÉS ÜZEMELTETŐJE.

1. WORKSOP A ZIPERNOWSKY GALÉRIÁBAN

HOGYAN BESZÉLGET EGYMÁSSAL EGY FIZIKUS, EGY BIOLÓGUS ÉS EGY PROGRAMOZÓ-MATEMATIKUS? IZZIK A LEVEGŐ ZSIROS LÁSZLÓ RÓBERT WORKSHOP-JÁN! A DÖNTŐS CSAPAT: 15 SCI-NDIKÁTOR-JELÖLT.

WORKSHOP A  USTREAM KÖZPONTJÁBAN

A SCI-NDIKÁTOR CSAPAT EGYIK FELE LAKOS NÓRA (GYEREKFILM AKADÉMIA) ÉS KOMLÓSI ORSI WORKSHOPJÁN (DOCUART MAGYARORSZÁG)

ZSIROS LÁSZLÓ RÓBERT 2. WORKSHOPJA

Vidám hangulatban telt Laci legutóbbi workshopja, az instrukciók alapján egymást inspirálva és segítve vették az akadályokat a Sci-ndikátor jelöltek.

 

MANN DÁNIEL WORKSHOPJA A GOOGLE GRUNDON

Ez volt a döntő előtti utolsó közös foglalkozás, ami ismét remek hangulatban telt, Danitól nagyon sok megszívlelendő és talán az életre is sok jó tanácsot kaptak. A versenyzők mostanra egymásért legalább annyira izgulnak, mint önmagukért….

(A képeket Potyó Imre készítette)

A DÖNTŐ

2017. március 30-án eldőlt minden:

AZ ÉV SCI-NDIKÁTORA: MUHI KRISTÓF

II. HELYEZETT SCI-NDIKÁTOR: TAKÁCS ÁDÁM

III.HELYEZETT SCI-NDIKÁTOR: SOLYMOSI ANITA

KÖZÖNSÉGDÍJAS SCI-NDIKÁTOR: FARKAS ALEXANDRA

SZÍVBŐL GRATULÁLUNK A GYŐZTESEKNEK ÉS MINDEN DÖNTŐSNEK!